Η Φιλοσοφία Μας

Με μία οικογενειακή παράδοση και πολυετή εμπειρία, το λογιστικό μας γραφείο εξειδικέυεται στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Ο Στόχος Μας

Η εταιρία μας έχει ως κύριο στόχο της την συνεπή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών όλων των πελατών της, και την παρέχει με την συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία, προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, επαγγελματικότητα κι αποτελεσματικότητα.

Το γραφείο στελεχώνουν άξιοι συνεργάτες που με την καθοδήγηση του Νικόλαου Παπαδόπουλου μπορούν να αντεπεξέλθουν και να βγάλουν εις πέρας οποιαδήποτε λογιστική και φοροτεχνική υπόθεση τους ανατεθεί.

Νικόλαος Παπαδόπουλος

Founder & CEO της NP Accounting
Η εργασιακή του απασχόληση με το λογιστικό γραφείο ξεκίνησε το 2008, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη δυναμική ανάπτυξη του γραφείου, συνδυάζοντας τον νεανικό του ζήλο με την πολύτιμη οικογενειακή εμπειρία στο επάγγελμα.

Είναι κάτοχος Προπτυχιακού Τίτλου στην Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και Μεταπτυχιακού Τίτλου Στην Χρηματοοικονομική Λογιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Είναι πιστοποιημένος Λογιστής Α Τάξης με επίσημη άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Γνωρίζει με πιστοποιημένη επάρκεια Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Λογιστής με πολυετή εμπειρία - Οικονομικός Σύμβουλος
Αποτελεί τον συνδετικο κρίκο του γραφείου, ανάμεσα στην παλαιά και τη νέα γενιά. Ανέλαβε απο τον αρχικό ιδρυτή και πατέρα του Νικο Παπαδόπουλο και παρέδωσε στον υιό... Νίκο Παπαδόπουλο. Διατήρησε τον αρχικό κορμό πελατείας και την ανέπτυξε σημαντικά. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μηχανογράφηση και ψηφιοποίηση του λογιστικού αρχείου. Η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα στις επιλογές του έβαλαν τα θεμέλια για να φτάσουμε στη σημερινή εποχή. Οι συμβουλές του στην οργάνωση του γραφείου, λειτουργούν ευεργητικά στην διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων.

Σεβαστή Ανδρέου

Λογίστρια με πολυετή εμπειρία - Υπεύθυνη Μισθοδοσίας & Επιχειρήσεων με Απλογραφικά Βιβλία

Η παρουσία και η εμπειρία της παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία για το λογιστικό μας γραφείο. Δουλεύοντας 20 χρόνια στην εταιρία, ανέλαβε εξαρχής την εργατική νομοθεσία κι έγινε ειδική. Η προσωπική επαφή της με τους πελάτες, η γρήγορη αντίληψη και η προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον προσδίδει στην εταιρία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Κατερίνα Στυλιανοπούλου

Λογίστρια - Υπεύθυνη Επιχειρήσεων με Διπλογραφικά Βιβλία
Η παρουσία της είναι καθοριστική για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Βρίσκεται κοντά μας απο το 2018 και με την αφοσίωση και την μεθοδικότητά της, έχει βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη του γραφείου, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ρούσσο Ροζάλμπα

Βοηθός Λογιστή - Υπεύθυνη Καταχώρησης σε Απλογραφικά Βιβλία
Η εμπειρία της και η ταχύτητά της, την έχουν κατατάξει ως ειδική στην καταχώρηση και αρχειοθέτηση παραστατικών. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ειλικρίνεια στη δουλειά της.

Άννα Πούλιου

Βοηθός Λογιστή - Υπεύθυνη Καταχώρησης Διπλογραφικών Βιβλίων & Εξωτερικών Υποθέσεων
Νεότερη είσοδος στο έμψυχο δυναμικό της εταιρίας, εν μέσω κορονοϊού, το 2020. Παρόλα αυτά, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του γραφείου και με την εμπειρία της διεκπεραιώνει επιτυχώς όλες τις εργασίες που τις ανατείθονται. Χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αποτελεσματικότητα.