Σχετικά με μας

Η εταιρία αποτελεί συνέχεια προηγούμενων οικογενειακών επιχειρήσεων με αντικείμενο τις λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πρώτη ίδρυση το 1947 στην οδό Αλιπέδου 4 στον Πειραιά από τον παππού και συνονόματο Νικόλαο Παπαδόπουλο. Ύστερα το 1984 ανέλαβε ο γιος του Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο οποίος διατήρησε με επιτυχία το βασικό κορμό πελατείας συν νέους πελάτες στα νέα γραφεία στην οδό Κέκροπος 6-8 στον Πειραιά.

Επικεφαλής του γραφείου από το 2014 , έως σήμερα, είναι ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, συνονόματος του αρχικού ιδρυτή, ο οποίος ήταν ο παππούς του. Η εργασιακή του απασχόληση με το λογιστικό γραφείο ξεκίνησε το 2008, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη δυναμική ανάπτυξη του γραφείου, συνδυάζοντας τον νεανικό του ζήλο με την πολύτιμη οικογενειακή εμπειρία στο επάγγελμα.

Είναι κάτοχος Προπτυχιακού Τίτλου στην Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και
Μεταπτυχιακού Τίτλου Στην Χρηματοοικονομική Λογιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Είναι πιστοποιημένος Λογιστής Α Τάξης με επίσημη άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Γνωρίζει με πιστοποιημένη επάρκεια Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Σήμερα, το γραφείο στελεχώνουν άξιοι συνεργάτες που με την καθοδήγηση του Νικόλαου Παπαδόπουλου μπορούν να ανταπεξέλθουν και να βγάλουν εις πέρας οποιαδήποτε λογιστική και φοροτεχνική υπόθεση τους ανατεθεί.

Από 01/11/2018 ιδρύθηκε η NPACCOUNTING IKE, όπου μεταφέρθηκε μέρος του τζίρου της ατομικής του Νικόλαου Παπαδόπουλου, η οποία παραμένει ενεργή με έδρα στη Βουτυρά 3-5 Νέα Σμύρνη, συν το νέο πελατολόγιο, το οποίο ολοένα κι επεκτείνεται. Επίσης, από το Νοέμβριο του 2019 βρισκόμαστε σε νέα πλήρως ανακαινισμένα γραφεία επί της οδού Δημητρίου Γούναρη 49 στον Πειραιά.

Το 90% του κύκλου εργασιών προέρχεται από διαρκή συνεργασία με επιχειρήσεις, ενώ εξυπηρετούνται και ιδιώτες κυρίως την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων.